Traian Băsescu, dezvăluiri în premieră despre divorțui Elenei: Nu a mers

Traian Băsescu, invitat la România TV, a vorbit în premieră despre divorțul fiicei sale, Elena.

"Nu a mers, nu a mers. Facem tot ce se poate să nu simtă copiii lipsa părinților împreună. Micuții vor simți cât mai puțin impactul acestui eveniment nefericit. Elena și Bogdan nu au mare avere de împărțit. Singurul bun comun cumpărat în timpul căsătoriei este mașina pe care o folosește fiica mea, iar banii de la nuntă sunt departe de a mai fi cât ziceți voi la televizor. Între timp s-au cheltuit", a zis Traian Băsescu la România TV.

Întrebat dacă estre supărat pe Bogdan Ionescu, președintele a zis: "Nu sunt supărat pe niciunul dintre ei. Dacă au constat că nu merge, asta e viața. Ne-au consultat. Am discutat cu toții despre divorț; noi patru, bătrânii, părinții lui Bogdan și noi (n.r - Traian Băsescu și Maria Băsescu). Au dat semnale cu ceva timp înainte şi au zis că nu merge. Cred că nici nu ar trebui să mai încerce. Au luat o decizie și cred că trebuie să meargă pe drumul lor cu grijă maximă pentru copii. Este o minciună că nu am ciocnit paharul cu Bogdan Ionescu dat fiind faptul că nu ne-am întâlnit. Pe 1 septembrie, de ziua Sofiei, micuța era la familia Ionescu. I-au făcut un tort. Pe 2 septembrie, fetița a venit la Elena. I-a făcut și ea un tort, asta e".

[citeste si]

"Divorțul nu se produce la notarul fiicei mele, Ioana. Este o minciună ce s-a scris în presă. (...) Custodia este comună, chiar dacă micuții stau la Elena, ca mamă", a adăugat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel