Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu, dezlănțuit: "Le umpleam botul de sânge pe loc"

Traian Băsescu s-a dezlănțuit, după ce în presă a apărut dezvăluiri legate de noaptea alegerilor prezidențiale din turul al  doilea din 2009.

Scandalul alegerilor prezidenţiale din 2009 ia amploare. Fostul preşedinte, Traian Băsescu, protagonist la acel scrutin spune că alegerile au fost fraudate, însă precizează că acţiunile Laurei Codruţa Kovesi şi ale lui Florian Coldea în legătură cu alegerile din 2009 s-au făcut fără ştirea sa.

Scandal URIAȘ privind pensiile private: Guvernul, acuzat că ascunde naționalizarea lor

Mai mult, Traian Băsescu a spus la România TV că cei doi nu ar fi avut curajul să-l implice în vreun fel într-o activitate de fraudare, pentru că "le umpleam botul de sânge!".

[citeste si]

„Codruța Kovesi cred că avea vreo 29 de ani și am numit-o procuror general, adusă de la Sibiu. Pe Coldea era maior și l-am făcut prim-adjunct SRI cu gradul de maior. (...) Vă imaginați că oamenii ăștia și-ar fi putut vreodată permite să spună domnule președinte, la această masă stă tot stafful, noi va garantăm al doilea mandat?! Că-i umflam, le umpleam botul de sânge pe loc!", a declarat Traian Băsescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel