Băsescu despre grațierea lui Becali: Mă gândesc serios...

Gigi Becali 1
Gigi Becali 1

Traian Băsescu a comentat cererea de grațiere a lui Gigi Becali, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

”Aş vrea să fiu foarte clar, la întrebarea unui ziarist nu poţi să răspunzi decât aşa. Mă gândesc foarte serios şi la Gigi Becali, cum mă gândesc şi la mulţi alţii, pentru că sunt mii de cereri de graţiere. Să nu credeţi că doar baronii fotbalului îşi cer graţierea. Numai că baronii fotbalului sunt mai zgomotoşi. De ce? Pentru că au bani, d-asta sunt mult mai zgomotoşi şi uneori duc zgomotul dincolo de lipsa de decenţă faţă de ce i s-a întâmplat în viață.

Vă asigur că mă uit cu multă atenţie la orice cerere de graţiere şi o gândesc profund, în mod egal pentru Gigi Becali, pentru cetăţeanul pe care televiziunile nu-l cunosc sau pentru femeia cu patru copii acasă, dar ceea ce am spus nu înseamnă nimic altceva decât ceea ce se întâmplă: că mă gândesc serios la orice cerere de graţiere şi cer întotdeauna foarte multe date şi judec şi impactul şi în niciun caz, în niciun caz, în ceea ce-l priveşte pe Gigi Becali sau pe orice altă personalitate nu voi ţine cont de impactul electoral. Am văzut abordarea asta: «preşedintele se va uita câte voturi îi va aduce lui, Mişcării Populare». Eu nu mai candidez şi Mişcarea Populară n-are nevoie de voturi câştigate în acest fel. Nu-mi voi abandona principiile de dragul voturilor”, a declarat Traian Băsescu pentru adevarul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel