Traian Băsescu, delir total după cea mai gravă acuzație adusă de un ministru

Anca Murgoci / 01 apr 2016 / 20:20 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a declarat, într-un interviu pentru Ziarul Financiar, că în ultimii cinci ani, "de pe vremea lui Traian Băsescu", din România au ieşit 35 de miliarde de euro, cu camionul, care au luat drumul Elveţiei.

Traian Băsescu i-a dat o replică usturătoare ministrului Irimescu.

[citeste si]

"Dacă Irimescu știe... înseamnă că are și elemente să probeze. Dacă nu... înseamnă că este un delator ordinar și trebuie arestat imediat, un derbedeu ca ăsta! Dacă are dreptate, înseamnă că serviciile au fost părtașe. Nu era posibil un asemenea transfer de bani fără să-și dea seama structurile de informații românești. Dumneavoastră mă întrebați dacă știu despre operațiuni de scoatere masivă de valută din țară: 35 de miliarde de euro. Vă dați seama? PIB-ul României este de circa 50 de miliarde de euro.

Ori Irimescu este un dezaxat care trebuie arestat imediat și îndepărtat din guvern, ori cei care au protejat o asemenea acțiune trebuie arestați imediat. Pe mine nu m-a informat niciodată nimeni despre astfel de operațiune. Dacă Irimescu este sănătos la cap și vorbește responsabil, înseamnă că cei care au vegheat la siguranța națională a românilor au fost părtași și trebuie arestați. Dacă Irimescu este un iresponsabil trebuie îndepărtat din guvern și arestat la rândul său. Eu nu am aflat despre o astfel de operațiune. Vă dați ce înseamnă un camion cu 35 de miliarde de euro? Dacă dl Irimescu are dreptate înseamnă că mulți ar trebui să fie arestați, iar dacă el este nebun trebuie dus la ospiciu sau arestat", a zis Traian Băsescu la România TV.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26