Traian Băsescu, declarație despre Putin. Ce spune Bogdan Chirieac

Traian Băsescu a fost, joi, la sediul PMP. Fostul preşedinte a declarat că a venit pentru a-i atenţiona pe liderii partidului în legătură cu o declaraţie "extrem de importantă" a comandantului Forţelor americane în Europa care confirmă ceea ce susţine el de doi ani în ceea ce priveşte planurile lui Vladimir Putin.

"Comandantul Forţelor americane din Europa, care, sunt convins în urma informaţiilor şi a unei analize a regiunii, a afirmat ce afirm eu de doi ani: ţinta lui Vladimir Putin este legată de gurile Dunării.

Acest lucru venit din partea unu comandant militar nu este de trecut cu vederea. S-a ajuns la aceeași concluzie care, în analiza mea și a structurilor de securitate românești, am tras-o acum 2 ani, iar astăzi este confirmată de generalul Hodges, comandantul forțelor americane din Europa.

Cred că este un semnal care trebuie tras. I-am rugat pe partenerii din PMP să aibă în vedere că nu-i joacă cu situația de securitate din regiune", a explicat Traian Băsescu, conform România TV.

Analistul politic Bogdan Chirieac a avut o intervenție telefonică la România TV pe marginea acestui subiect.

Întrebat ce spune despre declarația lui Traian Băsescu în contextul în care jurnaliștii așteptau o declarație privind soarta Elenei Udrea, Bogdan Chirieac a zis: "Penibilă declarația domnului Traian Băsescu. Domnul Băsescu a fost absolut penibil. Tema acestui moment este eliberarea doamnei Elena Udrea pentru a fi anchetată în stare de libertate. Aceasta este tema. Altă temă nu există astăzi".

"Aceste lucruri (n.r. - legate de securitatea regională) îi privesc pe domnul președinte Klaus Iohannis și pe domnul premier Victor Ponta", a mai spus Bogdan Chirieac.

VEZI ȘI: Inimoasa Înaltă Curte, editorial Bogdan Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel