Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu dă de pământ cu noul PNL: ”Este un partid moluscă”

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat critici dure la adresa noului PNL, despre care a spus că este un partid mult mai flexibil și fără coloană vertebrală, spre deosebire de PDL-ul pe care el l-a condus.

"PNL-ul este un partid moluscă, care-şi agită coloana vertebrală în funcţie de curentul, vântul care bate de la Cotroceni sau de oriunde. În locul lor mi-aş fi menţinut punctul de vedere, pentru că au şi cerut să se reducă la 19%, şi rămânea să-şi asume pe urmă la buget prostia pe care au votat-o. Mai aveau şansa să-şi corecteze prostia la bugetul de stat pe 2016", a declarat Traian Băsescu, în cadrul unui discurs susținut duminică la Alba Iulia.

Referitor la ideea conform căreia PDL a fost un partid care a făcut exact ceea ce a dorit el, Traian Băsescu a precizat, citat de b1.ro, că "de cele mai multe ori, au făcut ce au vrut ei şi de asta uneori lucrurile au ieşit prost. Dar, în mod categoric, şi când a fost la o adică, am făcut cu ei ce a trebuit".

Fostul președinte a mai transmis că el nu ar fi fost de acord ca PNL să fuzioneze cu PDL.

"Un partid care a dat ţării de două ori primar general şi de două ori preşedintele României nu-şi poate nega istoria pentru un partid care nu dăduse niciodată până la ora aceea preşedinte", a conchis Traian Băsescu.

Citește și: Udrea aruncă bomba! Ce spune despre cercetarea lui Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel