Traian Băsescu, condoleanțe pentru familia lui Radu Vasile

traian-basescu
traian-basescu

Președintele Traian Băsescu, ministru al Transporturilor în guvernul condus de Radu Vasile, și-a exprimat regretul pentru decesul fostului premier, arătând că țărănistul a fost un prim-ministru bun într-o perioadă dificilă pentru România.

”Încep prin a exprima condoleanţe familiei fostului premier Radu Vasile. Şi să exprim în acelaşi timp regretul meu profund pentru trecerea în nefiinţă a lui Radu Vasile. Nu pot să nu vă spun că a fost un prim-ministru într-o perioadă extrem de dificilă, într-o perioadă când ne puneam problema dacă România intră în încetare de plăţi sau nu şi cu toate acestea a găsit resurse şi inteligenţa să spună 'da' unor programe care astăzi sunt implementate sau în curs de implementare”, a spus șeful statului de pe aeroportul Henri Coandă, înaintea deplasării sale la Conferința privind Ocuparea Tinerilor, care se desfășoară la Berlin.

Președintele a subliniat că Radu Vasile a marcat perioada în care a condus Guvernul, reformele și proiectele lui fiind importante și pentru perioada care a urmat anului 1999.

”A fost un prim-ministru bun pe care România l-a avut într-o perioadă extrem de grea”, a adăugat Băsescu

Fostul premier al României în perioada 17 aprilie 1998 - 22 decembrie 1999, Radu Vasile a murit, miercuri, la vârsta de 71 de ani, fiind bolnav de cancer la colon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel