Traian Băsescu, cetățenie Republica Moldova. Voi vizita Republica Moldova înaintea terminării mandatului și voi cere cetățenie

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Școala de vară a PMP, că va efectua o vizită în Republica Moldova înainte de a încheia mandatul de șef al statului.

"În ceea ce privește vizita în Republica Moldova, vă mărturisesc că nu este planificată, o pot planifica cu președintele Timofti și o voi face. Este în intenția mea ca, înainte de încheierea mandatului, să fac o vizită în Republica Moldova, o vizită de rămas bun și, după cum vă aduceți aminte, am spus că la terminarea mandatului voi cere și cetățenia Republicii Moldova", a afirmat Băsescu.

Președintele a menționat că speră să poată beneficia de cetățenia Republicii Moldova după ce sute de mii de moldoveni au primit cetățenia română.

Citește și: Traian Băsescu îndeamnă la proteste. Victor Ponta: Eu aș spune să muncim

"Cum noi am acordat sute de mii de cetățenii cetățenilor Republicii Moldova, sper să pot beneficia și eu de întoarcerea acestei opțiuni pe care am avut-o în timpul mandatului meu, să primesc și cetățenie a Republicii Moldova", a afirmat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel