Traian Băsescu, audiere. Sebastian Lăzăroiu: Fostul președinte nu are niciun motiv de îngrijorare

Un fost consilier prezidențial consideră că Traian Băsescu nu are motive de îngrijorare în privinţa plângerilor existente la adresa lui, dar nu exclude categoric posibilitatea să apară și alte dosare pe numele fostului președinte, având în vedere că cei care sunt în funcții au tot felul de plângeri la Parchet: "Sunt mulţi oameni care sunt nemulţumiţi şi fac plângeri".

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al președintelui Traian Băsescu, nu vede "ceva deosebit" în faptul că fostul șef al statului este audiat miercuri la Parchetul General într-un dosar în care social-democrata Gabriela Firea îl acuză de şantaj: "E normal să fie investigat cazul respectiv. Nu văd ceva deosebit în asta. Până la urmă, Parchetul poate să cheme pe oricine să ceară declaraţii", a declarat Lăzăroiu, miercuri, la RFI

Întrebat dacă anticipează că vor apărea şi alte dosare pe numele lui Traian Băsescu, fostul consilier prezidenţial a răspuns: "Nu ştiu, nu cred. Sigur, plângeri sunt. Toţi oamenii care sunt în funcţii... şi eu cât am fost trei luni în funcţia de ministru, au fost tot felul de plângeri la Parchet. Sunt mulţi oameni care sunt nemulţumiţi şi fac plângeri".

Totodată, întrebat dacă personal crede că fostul preşedinte are motive de îngrijorare, Sebastian Lăzăroiu a declarat: "Nu cred, eu nu cred că are nici un motiv, nici măcar în povestea asta cu Gabriela Firea, pentru că aia a fost o declaraţie, a fost interpretată de doamna Firea ca şantaj, asta-i altceva. Contează de foarte multe ori ce spun anchetatorii până la urmă".

Adrian Năstase, în ziua în care Traian Băsescu este audiat la Parchetul General, despre Palatul de Justiție

Fostul președinte Traian Băsescu a ajuns miercuri, la Parchetul General, unde a fost audiat de procurori în calitate de suspect în dosarul în care senatorul PSD Gabriela Firea îl acuză de amenințare și șantaj.

După aproximativ o jumătate de oră, fostul șef al statului a părăsit Parchetul General, fără să facă declarații jurnaliștilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel