Traian Băsescu, audiat într-un nou dosar

Ziua și audierea pentru Traian Băsescu. Fostul președinte este în fața instanței pentru a da explicații într-un nou dosar. 

Traian Băsescu a ajuns, joi dimineață, la Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un dosar în care un pensionar solicită redeschiderea urmăririi penale pe numele său în legătură cu o declaraţie pe care a făcut-o în 2007, în contextul demersurilor de suspendare a sa din funcţie. Este vorba de Ioan Şerb, care a depus la Parchet o plângere împotriva lui Traian Băsescu.

"(Cineva - n.r.) a cerut să fiu anchetat pentru fals în declaraţii, pentru că în 2007 am spus că demisionez în cinci minute şi nu am demisionat. Şi acum Parchetul General a cerut redeschiderea acestui dosar", a declarat Traian Băsescu la sediul ÎCCJ. Fostul președinte a ținut să precizeze că Parchetul îi face un "program extrem de alert", potrivit Agerpres

La 17 aprilie 2007, Băsescu a declarat că, dacă Parlamentul va vota suspendarea sa din funcţie, îşi va da demisia în cinci minute.  Ulterior, Băsescu a renunţat la decizia de a demisiona.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel