Traian Băsescu, atac la PSD: Lași, mincinoşi şi populişti

Fostul preşedinte Traian Băsescu, a lansat, sâmbătă, pe Facebook, un atac dur la liderii PSD, apărând, totodată, măsurile de austeritate luate în timpul celui de-al doilea mandat al său la Palatul Cotroceni. 

"Dacă în 2010 eram la fel de lași, mincinoşi şi populişti cum sunt politicienii de astăzi ai PSD-ului, România ar fi fost mult mai rău decât Grecia, iar acum nu am fi avut creştere economică şi psd-iştii nu ar fi avut ce să dea populaţiei", a scris Traian Băsescu, pe contul ău de socializare, în dimineața acestei zile.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, nou membru al Partidul Mişcarea Populară (PMP), se află, sâmbătă, la Sinaia, la Colegiul Naţional al partidului, unde a precizat că nu îi place actuala denumire a formaţiunii politice şi recomandă schimbarea în "Mişcarea Populară".

Pregătim congresul, e foarte important, trebuie să fie un congres de relansare a partidului şi să aibă şi semnificaţia lui în schimbarea denumirii. Mie nu îmi place PMP, mă consult cu voi, eu zic să fie 'Mişcarea Populară', fără 'P' în faţă, a spus Traian Băsescu la Colegiul Naţional al PMP, citează Agerpres.

Fostul preşedinte a făcut referire, pe larg, şi la situaţia migranţilor, în contextul în care a spus că puţine ţări mai guvernează acum pe bază de doctrină, ci pe priorităţi.

Marea majoritate sunt orientate pe priorităţi, trebuie să acceptăm că în Mişcarea Populară sunt curente mai la stânga, mai la dreapta (...). Treaba noastră nu vor fi numai alegerile, care sunt importante, ci să generăm idei pentru România, a spus Traian Băsescu. 

Cum în timpul discursului susținut i-a sunat telefonul, care a devenit de altfel public când şi-a arătat adeziunea la PMP, fostul președinte a făcut și o recomandare specială: Să vorbeşti 24 de ore la telefon cu cetăţenii e un exerciţiu pe care îl recomand tuturor care candidează.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel