Traian Băsescu are un nou dosar. Alina Petre, afirmație explozivă

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a fost dată în judecată de Traian Băsescu. În aceeași situație este și Florin Ghiulbenghian. 

Alina Petre a afirmat la Antena 3 că nu știe de ce află în acest dosar pentru că ea nu a făcut niciodată afirmații despre Traian Băsescu, nu a vorbit despre "amantele lui". Întrebată de către Alessandra Stoicescu dacă ar fi avut ce să spună despre acest subiect, Alina Petre a răspuns afirmativ. 

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a precizat că nu mai dorește să vorbească despre Traian Băsescu și i-a spus, cu alte cuvinte, să stea la coadă, dezvăluind că ea l-a dat prima în judecată pentru calomnie. 

"Traian Băsescu este un simplu cetățean, dacă are o problemă cu mine mă poate acționa în instanță, eu l-am dat în judecată pentru calomnie pentru că a spus la un post de televiziune că fac parte din structuri mafiote, trebuie să demonstreze ce a declarat", a afirmat Alina Petre. 

Fosta noră a lui Măgureanu a precizat că Traian Băsescu cere în dosarul în care a dat-o în judecată alături de Ghiulbenghian 100.000 de lei în total. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel