Traian Băsescu ar fi evacuat vila de protocol din cartierul Primăverii

Traian Băsescu ar fi evacuat vila de protocol din cartierul Primăverii
Traian Băsescu ar fi evacuat vila de protocol din cartierul Primăverii

Traian Băsescu ar fi evacuat vila de protocol, potrivit surselor Realitatea Plus.

Traian Băsescu s-ar fi mutat deja din vila de protocol în care locuia de ani buni și pentru care primise ordin de evacuare. Fostul președinte al României a avut la dispoziție 60 de zile pentru a elibera casa de la stat, însă se pare că a ales să plece după doar o lună, potrivit surselor Realitatea Plus.

Reamintim că Traian Băsescu și-a pierdut drepturile de fost președinte în urma deciziei definitive din data de 23 martie, a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a stabilit că fostul președinte a colaborat cu Securitatea.

Unde a plecat Traian Băsescu

Deocamdată nu se știe unde s-a mutat fostul președinte, însă, anterior, acesta a declarat că-și caută un apartament care să aibă "în apropiere un magazin, o stație de metrou", pe care ar intenționa să-l cumpere cu bani din vânzarea titlurilor de stat în care a investit.

Anterior, Traian Băsescu a fost surprins în timp ce viziona un apartament dintr-un cartier de lux. Apartamentul văzut de Traian Băsescu s-ar afla în Pipera și ar valora aproximativ 200 de mii de euro. Fostul președinte s-a întâlnit mai întâi cu un reprezentat al dezvoltatorului imobiliar, chiar în fața blocului, apoi au mers împreună la un birou de vânzări din cadrul ansamblului rezidențial. În scurt timp, și-au făcut apariția și doi agenți imobiliari care, după o scurtă discuție, l-au condus pe Traian Băsescu să vadă apartamentul. Vizita nu a durat mai mult de zece minute. Reamintim că anterior Traian Băsescu a spus presei că el și soția sa caută un apartament cu trei camere. Vezi mai mult AICI.

Traian Băsescu a fost declarat colaborat al Securității de către ÎCCJ. Decizia este definitivă!

"Admite excepţia inadmisibilităţii invocată din oficiu. Respinge, ca fiind inadmisibil, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian, împotriva Sentinţei civile nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Respinge, ca fiind nefondat, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian împotriva Încheierii de amânare a pronunţării, din data de 05 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul – pârât Băsescu Traian împotriva Sentinţei nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul Ciuvică Mugur-Cristian, în interesul intimatului-reclamant Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 23 martie 2022.", potrivit Minutei ședinței ÎCCJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel