Traian Băsescu, anunțul zilei. Mutare-șoc pe scena politică

Cu puțin timp în urmă, Traian Băsescu a făcut marele anunț.

Fostul președinte a participat la Conferința Regională Centru a PMP și a dat vestea cea mare la finalul discursului său la această reuniune, fiind aplaudat de către participanți.

"Aș încheia asigurându-vă că, după ce am fost la conferința regională de la Timișoara, de la Galați, de la Iași, de la Pitești și aici la Alba, probabil că, din toamnă, nu voi fi numai partenerul dumneavoastră, ci mă voi înscrie în partidul dumneavoastră", a afirmat Traian Băsescu, citat de Agerpres.

La Conferința Regională Centru a PMP au participat în jur de 700 de delegați din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

Băsescu spunea că nu se înscrie în PMP

Traian Băsescu afirma, în aprilie 2015, la Galaţi, că nu se va înscrie în PMP, pentru că "actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi", el adăugând ulterior, răspunzând unei întrebări, că nu se va mai înscrie niciodată în vreun partid.

"În mod categoric partidele tranziţiei, în opinia mea, şi-au făcut datoria faţă de ţară, cu toate păcatele lor. Ţara este în NATO, ţara este în Uniunea Eutropeană, ţara este sigură, astăzi, când vorbim. Dar a trecut vremea lor. Ca orice perioadă de tranziţie, actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi, să lase loc unor elemente noi ale societăţii, unor structuri politice noi, care să nu aibă încărcătura compromisurilor din perioada de tranziţie. Nici încărcătura compromisurilor, nici încărcătura corupţiei, nici uzura perioadei de tranziţie. Acestea sunt motivele pentru care eu cred, cu toată sinceritatea, că un partid nou cum este Mişcarea Populară este un partid care poate da speranţă şi este un partid catre poate fi construit pentru a arăta ca un partid frumos, ca un partid în care românii să aibă încredere, care să nu aibă în spatele lui tarele tranziţiei. Acesta este şi motivul pentru care eu nu mă voi înscrie în PMP şi voi rămâne un partener al acestui partid atât timp cât partidul o să aibă nevoie de experienţa mea. Vă asigur că va veni şi momentul în care veţi avea suficientă experienţă să mergeţi fără partener înainte", declara Traian Băsescu în urmă cu câteva luni.

VEZI ȘI: Scandal în PMP. Se cere demisia lui Gelu Vișan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel