Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu a fost confundat cu Victor Ponta la Bruxelles

Traian Băsescu a fost confundat cu Victor Ponta, la întrevederea pe care șeful statului a avut-o la Bruxelles cu președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy.

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezentat, în imaginile difuzate pe serviciul audio-vizual al Comisiei Europene drept Premierul României.

Această confuzie apare în condițiile în care, la rândul său, în vară, Victor Ponta a fost catalogat de jurnaliștii străini drept „Mr. Romanian President”. La intrarea în Consiliul European, primul-ministru a fost strigat cu apelativul „Mr. Romanian President”, informează Caleaeuropeană.ro

Presedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta se află joi în capitala Belgiei, dar nu se întâlnesc. Şeful statului este la summitul Consiliului European, iar premierul participă la întâlnirea cu socialiştii europeni.

Nu e prima dată când se întâmplă astfel de confuzii. Preşedintele Traian Băsescu a fost trecut drept premierul României, pe site-ul de prezentare al summit-ului NATO de la Chicago, anul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel