Traian Băsescu a explodat: A înspăimântat o societate întreagă

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa şefei DNA, Laura Condruța Kovesi.

"Nimeni nu are curaj să îi analizeze teza. O spun cu toată responsabilitatea. Din ce spune Universitatea de Vest înseamna ca e doar parţial însarcinata, urmand sa vedem mai tarziu daca e fetiţă sau băiat. E cutremur în România democratica, nu se gasesc profesori universitari sa aiba curaj sa analizeze plagiatul Codrutei Kovesi, cand ea are curaj sa aresteze pe oricine. Eu nu sunt specialist. Kovesi a plagiat. Este o plagiatoare de 2 bani care s-a impopotonat cu un titlu pe care nu il merita. Problema nu este ea, problema e ca a raspandit atata spaima, incat nimeni nu are curaj sa ii spuna ca a plagiat si ca e ca si Oprea, Toba şi Ponta, o plagiatoare", a răbufnit la România TV Traian Băsescu.

Această femeie a înspăimântat o societate întreagă. Profesorilor le este frică de faptul că li se poate înscena ceva. Kovesi nu putea ajunge aici fara sprijinul lui Coldea, a mai punctat Băsescu.

"Am ajuns într-o nebunie a femeii de a baga toata lumea in puscarie pentru propria glorie. Pe mine mă îngrozeşte faptul ca niciun profesor nu a facut parte din Comisia de analiza a plagiatului. Eu vă dau scris că dacă eram presedinte în funcţie şi eram suspect de pagiat erau sute de profi dispuşi să fie în comisie, dar la femeia asta nu se găsesc trei profi. Este limita maxima la ce poate imagina cineva într-o societate democratică. Aceasta femeie a bagat groaza în oricine. Aduceti aminte cum l-a ridicat pe Greblă de la CCR pentru că generalul Coldea i-a dat ordin că l-a deranjat. Este inadmisibil", a mai spus fostul preşedinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel