Traian Băsescu a amânat un al doilea interviu într-o săptămână

Traian Basescu
Traian Basescu

Președintele Traian Băsescu ia decizii pe ultima sută de metri. Deși mai are doar șapte zile la Cotroceni, președintele refuză apariții publice.

UPDATE 16:00: Surse TVR au declarat, pentru DC NEWS, că președintele Traian Băsescu a anulat un interviu pe care urma să-l acorde Televiziunii Române în ziua în care-și depune mandatul. Duminică seară, Traian Băsescu urma să fie invitat la TVR.

Traian Băsescu a amânat, pentru a doua oară într-o săptămână, un interviu. Inițial, președintele a amânat publicarea unui interviu pentru "Evenimentul Zilei" pentru 15 ianuarie 2015. "Am luat această decizie ţinând cont de situaţia complicată la nivel instituţional şi de dinamica evenimentelor de pe scena politică internă din acest sfârşit de an", a argumentat atunci președintele.

Luni, președintele Traian Băsescu a amânat un al doilea interviu pentru Digi 24. Nu a fost stabilită o dată nouă pentru interviu. În urmă cu o zi, Digi 24 anunța că "Traian Băsescu îşi face bilanţul celor două mandate mâine seară, de la ora 20.30, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi24". În prezent, știrea a fost ștearsă de pe site-ul postului de televiziune.

"Nu știu ce vrea, dar știu un singur lucru: este de-a dreptul suspect faptul că domnul Traian Băsescu, care mai are o săptămână de stat la Cotroceni, nu vrea să iasă public, în calitatea sa încă de președinte, să-și facă un bilanț al activității sale. O să spuneți că o să aibă timp zece ani de acum încolo să-și tot facă bilanțul. Nu e același lucru, sigur că o să aibă timp, sigur că se va discuta mult, dar este încă președintele României pentru câteva sute de ore. Cred că toate lucrurile acestea au legătură cu campania electorală prezidențială, cu ce s-a întâmplat între cele două tururi de scrutin, cu ce s-a întâmplat înainte de primul tur de scrutin...", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel