Tragedie Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, acuzaţii grave: Mi se interzice să particip la cercetări

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a lansat acuzaţii grave privind cercetările de la casa groazei din Caracal. Acesta spune că procurorul de caz îi interzice să participe la cercetările efectuate pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, în mod ilegal. 

"Sunt rugat să dispar din acea zonă. Nu este normal, există o ordonanţă dată de un alt procuror care instrumentează cazul prin care mi s-a permis să iau parte la toate actele de ceercetare de la faţa locului sau din altă locaţie. Probabil pentru că nu îi convine poziţia mea faţă de dânsul, încearcă să blocheze accesul meu direct şi indirect spre a cunoaşte ce s-a găsit acolo. În continuare, nu s-au făcut alte săpături, gropi, s-au găsit fragmente de oase şi alte corpuri delicte, dar procurorul de caz prezent la faţa locului îmi interzice în mod ilegal, găseşte pretexte, încearcă să îmi facă anumite capcane pentru a mă intimida astfel încât să nu cunoaştem nici noi, nici familia, nici presa ce se întâmplă acolo.

Am plecat de acolo pentru că mi-a interzis printr-un psiholog, care îi spunea mamei Luizei să deseneze rucsacul Luizei, într-un mod absolut penibil. El se interferează într-un adjunct al procurorului şi dă dispoziţii. Eu trebuie să sun procurorii de la Bucureşti, care să îl sune pe cel de aici, ca să facem ceva. Procurorul m-a invitat atunci să vin la dânsul la Poliţia Locală, să discutăm, dar să nu cumva să pătrund în câmpul în care se fac cercetări. Atunci la ce mai sunt aici, dacă nu am voie? Am o ordonanţă prin care mi se permite!", a declarat Tonel Pop. 

Anchetatorii continuă cercetările la casa lui Gheorghe Dincă, dar şi în zonele din împrejurimi. Astăzi se împlinesc 14 zile de la dispariţia Alexandrei Măceşanu. De la dispariţia Luizei Melencu sunt aproape 4 luni! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel