Toyota - UniCredit Leasing, parteneriat pentru finanțarea mașinilor hibride în România

Toyota România a inițiat un parteneriat cu liderul pieței de leasing din România - UniCredit Leasing pentru servicii de leasing financiar, sub umbrela brandului “Inchcape Finance Romania”. UniCredit Leasing și Toyota România facilitează, astfel, accesul clienților la autovehiculele hibride din piața românească. 

Scopul companiei este de a reduce cu peste 90% emisiile de CO2 ale tuturor vehiculelor până în anul 2050, prin lansarea şi dezvoltarea unor tehnologii prietenoase cu mediul. 

”Parteneriatul cu UniCredit Leasing aduce o contribuție semnificativă la democratizarea soluției hibride de propulsie pentru piața auto din România, o piață în plină dezvoltare în ultimii ani. Împreună ne propunem să facilităm accesul la mașinile dotate cu această tehnologie, investind într-un viitor în care protejăm activ natura. În prezent, vânzările de hibride reprezintă aproape jumătate din volumul nostru total de vânzări, iar acest parteneriat ne duce cu un pas mai aproape de respectarea angajamentului pe care ni l-am asumat față de păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat.”, a declarat Edit Corcoman-Târcolea, General Manager Toyota România.

UniCredit Leasing va oferi solutii de finanțare care vor pune la dispoziție soluții de finanțare complete pentru clienții Toyota România și rețeaua sa de dealeri.

Aceste soluții de finanțare sunt personalizate în funcție de nevoile clienților și se adresează celor care achiziționează autovehicule noi (mărcile Toyota și Lexus), autovehicule rulate (toate mărcile), vehicule comerciale ușoare (LCV - Light Commercial Vehicles – marca Toyota), servicii de reparații (mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie etc.), dar și piese de schimb.

Soluția de finanțare oferită de UniCredit Leasing pentru clienții Toyota este disponibilă în cadrul oricărei reprezentanțe autorizate Toyota din România și oferă avantaje exclusive pentru clienții brandului.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel