Torje, după umilinţa cu FCSB: Cer iertare suporterilor. Nu meritau să trăiască așa ceva

Gabi Torje a transmis un mesaj după umilinţa trăită, duminică seara, de Dinamo pe Arena Naţională. 

Gabi Torje a transmis un mesaj după ce Dinamo a fost învinsă cu 6-0 de către FCSB, duminică, pe Arena Naţională. 

"A fost o seară foarte grea, după care nu mi-am găsit cuvintele. Vreau să cer iertare suporterilor noștri minunați care nu meritau să trăiască așa ceva și vreau să le promit că atâta timp cât voi juca cu emblema lui Dinamo pe piept, îmi voi lăsa și ultima picătură de energie pe teren și voi face tot ce ține de mine ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

De aici, nu putem merge decât în sus și toți împreună trebuie să ducem Dinamo acolo unde îi este locul.Încă o dată vreau sa mulțumesc suporterilor care nu au încetat să cânte pentru Dinamo indiferent de ce era arăta tabela și îmi doresc din suflet ca împreună să redăm strălucirea clubului nostru iubit", a transmis Gabi Torje pe Facebook.

Bonetti: E o înfrângere grea, după 0-6 nu trebuie să vorbeşti prea mult, ci doar să munceşti

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, duminică seara, după eşecul cu 6-0 suferit în derby-ul cu FCSB, că înfrângerea este una grea şi că el şi jucătorii nu trebuie să vorbească prea mult după un asemenea scor, ci doar să muncească mai mult pentru a ieşi din situaţia actuală.

"Îmi pare foarte rău în primul rând pentru fani. De asemenea îmi pare foarte rău pentru jucătorii care şi-au dat energia pe teren în această seară. Este o înfrângere grea, dar trebuie să ne revenim, trebuie să muncim, nu avem alte soluţii. Când pierzi cu 6-0 nu trebuie să vorbeşti prea mult, ci doar să munceşti. Acum trebuie să suferim, dar eu sunt sigur că această echipă are calitatea pentru a ieşi din această situaţie. Trebuie să fim uniţi şi să începem să adunăm puncte pentru că suntem în zona periculoasă a clasamentul. Jucătorii trebuie să uite repede acest meci. Şi trebuie să aibă încredere în ei pentru că sunt jucători de calitate", a spus Bonetti în conferinţa de presă de la finalul partidei.

Tehnicianul a menţionat că jucătorilor le-a fost foarte greu să revină pe teren după pauză, deoarece scorul era deja 4-0 pentru adversari.

"FCSB a înscris dintr-o lovitură liberă, iar după cartonaşul roşu a lui Filip au mai reuşit să înscrie de trei ori până la pauză. Din punctul meu de vedere, până în minutul 42 am stat destul de bine în teren, însă adversarii au marcat de trei ori în cinci minute. Jucătorilor le-a fost foarte greu după pauză să revină pe teren pentru repriza a doua. Pentru că deja era 4-0 în derby-ul cu FCSB. Acesta este însă fotbalul şi trebuie să mergem înainte", a precizat el.

"Când pierzi cu 6-0 e dificil să mai vorbeşti despre arbitraj, dar arbitrajul este important în orice moment. Au fost câteva decizii ciudate... Meciul s-a terminat în momentul în care Steliano Filip a primit cartonaşul roşu. În zece pentru noi, care aveam mulţi jucători veniţi în ultimele zile, a fost foarte greu să ne organizăm", a adăugat Dario Bonetti.

Echipa de fotbal FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 6-0 (4-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 8-a a Ligii I de fotbal. Aceasta a fost cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în istoria întâlnirilor dintre cele două echipe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel