Topul celor mai bogaţi români. Cine i-a depăşit pe patronii Dedeman

Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, patronii Dedeman sunt plasați în cel mai recent top al celor mai bogaţi oameni de afaceri români, realizat de Forbes, pe locul secund, cu o avere de 7,5 miliarde de lei.

Evaluarea averilor celor mai bogați oameni de afaceri din România incluși în top are la bază metodologia de calcul realizată de Forbes România, pornind de la multiplii medii pentru cifra de afaceri, profitul net și capitalurile proprii, precum și un set de coeficienţi aplicabili fiecăruia dintre acești indicatori financiari, pentru estimarea cât mai corectă a valorii companiilor.

Informaţiile au fost obţinute din surse oficiale, de pe site-ul Ministerului Finanţelor, de la Registrul Comerţului, din bazele de date ale portalului termene.ro

Locul 10, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Iulian Dascălu, 1,2 mld. lei

Iulian Dascălu și-a construit un imperiu în domeniul imobiliarelor, iar povestea sa este descrisă de proiectele Iulius pe care le dezvoltă de mai bine de două decenii.

Locul 9, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Anca Vlad, 1,3 mld. lei

Grupul Fildas-Catena, deținut de Anca Vlad, cel mai puternică femeie din business-ul românesc, a raportat în anul 2019 un record al afacerilor.

Locul 7, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Familia Talpeș, 1,4 mld. lei

Bitdefender, unul dintre cei mai mari producători de soluţii de securitate cibernetică la nivel global, își schimbă strategia în perioada pandemiei și se implică activ în problemele comunității.

Locul 7, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, 1,4 mld. lei

Sunt printre cei mai importanţi antreprenori români din industria de real estate. Răbdarea, disciplina, perseverenţa și curajul reprezintă doar câteva dintre elementele care le-au pavat calea spre succesul de care se bucură astăzi.

(...)

Locul 3, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Ion Țiriac, 6 mld. lei

Ion Ţiriac continuă să-și crească afacerile, dar nu stă prea departe nici de arena sportivă


Locul 2, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Dragos și Adrian Pavăl, 7,5 mld. lei

Compania Dedeman, deținută de fraţii Dragoș și Adrian Pavăl, a cunoscut în 2019 o creștere a cifrei de afaceri de 13,7%, fiind al șaselea an consecutiv în care afacerile au crescut cu un miliard de lei.

 Locul 1, Forbes TOP 500 Miliardari 2020, Daniel Dines, 7,7 mld. lei

Daniel Dines a fondat în 2005, împreună cu Marius Tîrcă compania de softare UiPath, care dezvoltă şi vinde tehnologie Enterprise Robotic Process Automation (RPA), roboţii software creaţi de companie fiind programaţi să preia munca de tipul copy-paste a angajaţilor, eliberându-i de sarcinile tranzacţional repetitive care îi solicită inutil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel