Top firme: Hidroelectrica, locul 1. Remus Borza: Dovada vie că există viață și după insolvență

Schimbare de lider în Top 100 cele mai valoroase companii din România. Hidroelectrica devine pentru prima dată cea mai valoroasă companie din România, devansând OMV Petrom. "Hidroelectrica este dovada vie că există viață și după insolvență", a punctat Remus Borza, cel care a coordonat proiectul insolvenței companiei. 

Vineri seară a avut loc Gala Ziarul Financiar 2016, publicația economică pemiind cu această ocazie cele mai valoroase companii, cele mai mari investiţii din piaţă, dar și cele mai spectaculoase evoluţii din mediul de afaceri românesc.

În fruntea clasamentului celor mai valoroase companii din România a fost desemnată Hidroelectrica, compania care în iunie 2016 a ieşit din insolvenţă. Podiumul este completat de OMV Petrom şi Orange.

Remus Borza, cel care a coordonat proiectul insolvenței Hidroelectrica, a primit marele premiu, acesta fiind cel de-al doilea trofeu primit în doar o săptămână, după ce în 17 noiembrie 2016, i-a fost oferit și premiul "Omul Anului în Energie", de Grupul de Presă Bursa în cadrul Galei "Învingătorii Crizei".

[citeste si]

În discursul său, Remus Borza, candidat ALDE Brașov la Camera Deputaților, a lansat încă o dată un semnal de alarmă legat de politizarea managementului companiilor de stat. "Hidroelectrica este dovada vie că există viață și după insolvență. (...) Am știut că aceasta va face istorie. Insolvența Hidroelectrica a arătat care este potențialul real al companiilor statului, ca și ele pot să genereze încredere, stabilitate și profit, dacă sunt administrate corect, dacă managementul acestor companii este încredințat unor oameni recomandați de competențe profesionale, de moralitate, de capabilități manageriale și nu exclusiv de carnetul de partid. Sper ca lucrul ăsta să-l înțeleagă și statul, să depolitizeze companiile de stat", a declarat Remus Borza, potrivit transilvania365.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel