Top 7 întrebări și răspunsuri despre pariurile sportive

Atunci când vine vorba despre jocuri de noroc, pariurile sportive reprezintă una dintre atracțiile principale. Este și normal să fie așa, deoarece pariurile nu sunt în totalitate doar un joc de noroc. Dacă ești suficient de inspirat și dedici timp pentru informarea asupra evenimentelor pe care pariezi poți ajunge să înregistrezi câștiguri constant.

În momentul de față majoritatea celor pasionați de pariuri sportive aleg să parieze pe internet, la casele de pariuri online. Aceste platforme oferă o serie de avantaje importante față de agențiile de pariuri stradale, astfel că reprezinta cea mai bună alegere.

În cadrul acestui articol îți voi prezenta câteva dintre cele mai comune întrebări și răspunsuri despre pariurile sportive. Vei găsi cu siguranță în continuare informații ce îți vor fi de mare folos.

Top 7 întrebări și răspunsuri despre pariuri

1. Care sunt avantajele pariurilor online?

Îți spuneam în randurile de mai sus că în momentul de față casele de pariuri online reprezintă alegerea potrivită. Totuși, care sunt motivele pentru care majoritatea pasionaților joacă acum la pariuri sportive online? Iată câteva dintre acestea în lista de mai jos:

- Bonusuri și oferte – primești bonus de bun venit când te înregistrezi pe site (uneori chiar și bonus fără depunere), precum și diferite oferte pentru clienții existenți, constând în bonusuri de reîncărcare, pariuri gratuite și altele.

- Cash Out – opțiunea de Cash Out la pariuri online îți va permite să închizi oricând dorești pariurile plasate. Astfel îți pot asigura profitul înainte ca meciurile să se încheie sau poți reduce pierderile, dacă lucrurile nu merg în favoarea ta.

- Pariuri și streaming live – toate casele de pariuri online au și o platformă de pariuri live, acolo unde vei putea paria chiar în timpul desfășurării evenimentelor. Mai mult decât atât, cele mai bune agenții îți oferă și streaming live, astfel că poți urmări în direct meciurile preferate.

- Comoditate și rapiditate – evident că la agențiile online de pariuri vei putea juca oricând dorești, la orice oră din zi și din noapte. Nu mai trebuie să te deplasezi la agenție ca să plasezi biletele dorite și nici nu vei mai aștepta la coadă. Joci pariuri direct din confortul casei tale sau de pe mobil, în doar câteva momente.

2. De ce am nevoie ca să joc la pariuri online?

Este extrem de simplu să începi să pariezi online. Tot ceea ce îți trebuie este evident o conexiune la internet și să fii o persoană majoră (cel puțin 18 ani împliniți) cu domiciliul în România. Nici măcar nu ai nevoie de un card sau cont bancar, asta deoarece în momentul de față există multe agenții la care vei putea depune și retrage direct bani cash, prin diferite metode.

Va trebui să îți deschizi cont la una dintre agențiile de pariuri online recomandate, să îl alimentezi cu bani, iar ulterior poți începe distracția.

3. Care este cea mai bună casă de pariuri online?

În acest moment în România există zeci de case de pariuri online cu licență. Astfel, în special jucătorii începători se întreabă care este cea mai bună agenție.

Răspunsul la această întrebare nu poate fi dat, deoarece fiecare casă de pariuri online se remarcă prin diferite aspecte. Astfel, pentru a alege agenția la care să joci trebuie să știi ce te interesează în mod special și să urmărești aceste aspecte.

O casă de pariuri de top trebuie să îți ofere un bonus bun la înregistrare, o ofertă de pariuri pre-meci și live cât mai bogată, streaming live și o aplicație dedicată pentru pariuri pe mobil. Atât timp cât aceste criterii sunt îndeplinite te asigur că te vei bucura de o experiență de joc la cel mai înalt nivel.

4. Care sunt metodele de plată acceptate la agențiile online?

După ce îți deschizi cont la o casă de pariuri online vei vedea că ai la dispoziție o mulțime de metode prin care poți efectua tranzacții. Dacă ai un card bancar atunci îl vei putea folosi extrem de ușor atât la depuneri, cât și la retrageri.

Cardul bancar reprezintă cea mai utilizată metodă de plată la pariuri online, însă pe lângă acesta vei mai putea efectua plăți și prin următoarele metode:

-Skrill, Neteller, Paysafecard (portofele electronice)

-Transfer bancar

-Agenții stradale (depuneri și retrageri de bani cash)

-Smith&Smith

-Top Pay.

5. Pot să joc la pariuri de pe telefonul mobil?

Mobilitatea este esențială în ziua de astăzi, iar majoritatea dintre noi accesăm internetul folosind telefonul mobil. În aceste condiții este important să poți să joci și pariuri sportive de pe telefon, iar acest lucru este posibil.

Cele mai bune case de pariuri online oferă jucătorilor aplicații de pariuri sportive pentru Android și iOS. Prin intermediul acestor programe vei putea plasa extrem de simplu și comod pariurile dorite oriunde te-ai afla, direct de pe mobil.

Ai și varianta de a accesa site-ul agenției de pariuri direct din browser-ul web, deschizându-se o pagină optimizată pentru mobil. Totuși, din proprie experiență îți spun că o aplicație dedicată de pariuri este net superioară din toate punctele de vedere.

6. Ce taxe plătesc la pariuri sportive online?

Atunci când joci la pariuri online vei avea de plătit două taxe, care de altfel sunt oprite direct la sursă, de către operatorul de pariuri online. Este vorba despre o taxă de 2% din suma depozitată, precum și de un impozit de 1% la fiecare retragere.

Față de pariurile în agențiile stradale trebuie să știi că la pariuri online plasarea biletelor este 100% gratuită. La pariuri offline ți se oprește pentru fiecare bilet o taxă de administrare de 5% din miză, ceea ce este foarte mult, mai ales dacă ne referim pe termen lung.

7. Cum îmi verific contul?

Verificarea contului de pariuri online este obligatorie prin lege. Astfel, în cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri va trebui să îți verifici contul de jucător, în caz contrar el va fi închis.

Pentru verificarea contului îți vor fi solicitate documente de către agenția la care joci. De obicei este suficient să trimiți o copie de pe actul de identitate, iar dacă totul este în regulă (informațiile specificate la înregistrarea pe site trebuie să coincidă cu cele din buletin) vei avea contul verificat.

Ți-am prezentat așadar cele mai populare întrebări ale jucătorilor la pariuri online. Chiar dacă nu ai mai jucat până acum pariuri pe internet te asigur că nu vei întâmpina niciun fel de problemă. Mai mult decât atât te vei bucura de o experiență inedită și vei observa imediat avantajele pe care ți le oferă agențiile online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel