Toni Petrea (FCSB), explicaţii după ce a surprins cu 5 schimbări la pauză, în Supercupă

Antrenorul FCSB Toni Petrea a explicat de ce a făcut 5 schimbări la pauza meciului cu CFR Cluj, introducând jucători tineri.

Antrenorul echipei FCSB a surprins joi seara la partida din Supercupa României, când la pauză a făcut 5 schimbări, scoțând din teren titulari importanți (Oaidă, Octavian Popescu, Tănase, Moruțan, și Vînă) și introducând componenți ai echipei care nu au prins foarte multe minute în această ediție de campionat. Jocul celor de la FCSB a fost mai mult defensiv în partea secundă, clujenii având o posesie de peste 60 la sută și cel puțin 4-5 ocazii importante de a marca.

Antrenorul Toni Petrea a admis la final, într-o declarație făcută pentru Digi Sport, că așa a gândit din start această abordare, vrând să dea minute și jucătorilor mai puțin utilizați, dar și pentru că obiectivul principal al echipei este câștigarea campionatului.

Făcând referire la decizia neobișnuită de a schimba 5 jucători la pauză, Petrea a răspuns ușor ironic, arătându-se totuși îngrijorat. „Am intrat în istoria modernă şi contemporană a fotbalului mondial. Aşa am gândit, a fost ceva planificat, nu am vrut să riscăm alte accidentări şi ne-am gândit să vedem şi nivelul celorlalţi, care au evoluat mai puţin, pentru că ne aşteaptă un play-off foarte dificil şi foarte multe soluţii nu avem.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel