EXCLUSIV  Tonete presă Sector 4. Violențe și amenințări la Primărie. ”I-au spart luneta unui consilier cu un pietroi”

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dezvăluit că amenințările la adresa primăriei pe care o conduce sunt la ordinea zilei.

Nemulțumiți de faptul că edilul le-a retras temporar autorizația de funcționare pentru a se executa mai multe lucrări, distribuitorii de presă din sectorul 4 apelează la tot felul de tertipuri pentru a intimida angajații primăriei, spune edilul.

”Suntem amenințați constant, din nefericire în societatea românească oamenii sunt extrem de tensionați, sunt destul de agresivi”, ne-a declarat primarul.

De altfel, nu este prima dată când Daniel Băluță susține că a fost amenințat. În timpul unei dispute cu o companie de salubritate, pe care primăria a avut-o în urmă cu câteva luni, edilul declara că i-a fost amenințată familia.

Referitor la conflictul pe care îl are cu distribuitorii de presă din sectorul pe care îl conduce, Daniel Băluță ne-a povestit: ”Dacă vă uitați la postările domnilor în cauză, sunt incredibile la adresa colegilor noștri. (...) Amenințările sunt multiple, vă dați seama că dânșii... De exemplu, unui coleg de al meu, domnului Izărescu, i-au spart luneta la mașină cu un pietroi. Asta e o formă de intimidare. Colegul meu a fost la procuratură, toate lucrurile acestea sunt în cercetare. (...) Aceste fapte au fost puternic minimalizate. Nicăieri și în comunicatele pe care le-am dat și în imaginile care au apărut generate de această asociație, actele de violență nu au fost sancționate de nimeni. Ba din contră, vedem și discutăm despre o victimizare. Una este ideea și aș putea fără problemă ideea pe care o promovează oamenii și bineînțeles aici ajungem la concluzii, sunt lucruri distincte. Violența ieșită din comun, pentru care niciun fel de problemă și cu o spontaneitate îngrijorătoare, există explicații din partea dânșilor, violența nu reprezintă o problemă de niciun fel. E un lucru care în plan personal mă îngrijorează. De altfel nu e prima oară când suntem amenințați. Chiar am o plângere la Poliție în care o entitate nedeterminată amenința că îmi răpește copilul. Sunt niște lucruri mai speciale care se întâmplă și atunci când vrei să faci un lucru normal, că de fapt asta vreau să subliniez, nu am un război cu nimeni și nu este nici moșia mea, nu este nici primăria mea, este primăria cetățenilor, este domeniul public al cetățenilor, nu îmi doresc altceva decât să pot face niște lucruri normale. Dacă nici să facem un lucru normal, de bun simț, civilizat nu se poate, atunci ce putem să facem?”

Răspunsul integral îl puteți urmări în video următor: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel