Tomac: Nu s-a discutat cu Elena Băsescu despre europarlamentare

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat, sâmbătă, la Bistrița, că nu a discutat cu Elena Băsescu, despre o candidatură la alegerile europarlamentare pe lista partidului pe care îl conduce. Elena Udrea a spus că ținta PMP este  obținerea unui  scor cu două cifre la alegerile europarlamentare.

 "Nu am discutat cu doamna Băsescu despre acest subiect", a spus Tomac.

În context, întrebat despre componența liste de candidați, Tomac a arătat că aceasta va fi stabilită în urma unei competiții interne și s-a declarat convins că va fi "cea mai credibilă și cea mai bună listă" dintre cele prezentate de partidele politice. "Decide partidul. Avem un mecanism intern extrem de clar prin care încurajăm în primul rând democrația internă. Vom avea o competiție internă pentru a desemna candidații noștri pentru alegerile europarlamentare. Convingerea noastră este că lista PMP va fi cea mai credibilă și cea mai bună listă pe care o vom prezenta, în comparație cu ceilalți competitori", a mai spus Tomac.

Prezentă conferința de presă, Elena Udrea a reiterat intenția sa de a ocupa ultimul loc pe lista de candidați a PMP pentru europarlamentare, pentru a putea fi alături de echipa de candidați în campania electorală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel