Tomac: Liberalii se pregătesc de cel mai urât troc

tomac
tomac

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), este de părere că "liberalii se pregătesc de cel mai urât troc din istoria partidului". El susține că PNL ar fi gata să-și sacrifice electoratul pentru ca PSD să sprijine candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale.

Eugen Tomac susține că PNL ar trebui "să se opună creşterii taxelor şi impozitelor, preconizată de guvernul Ponta, şi să apere clasa de mijloc din România, dar şi economia în ansamblu". El precizează că "unii lideri liberali vor să negocieze cu PSD sprijinul pentru aceste măsuri fiscale disperate în schimbul reafirmării susţinerii lui Crin Antonescu drept candidat comun al USL la prezidenţialele din 2014".

Tomac acuză USL de propagandă

Președintele PMP este de părere că reconfirmarea președintelui PNL drept candidat unic al Uniunii la prezidențiale este un "spectacol propagandistic, cu care deja ne-a obişnuit". El mai menționează că liberalii vor anunța, în același timp cu reconfirmarea dacă "acordă sau nu sprijin măsurilor fiscale asupra cărora Guvernul s-a angajat în faţa FMI".

Tomac face apel la "adevăraţii liberali să respingă acest troc şi să nu îşi vândă lui Ponta şi PSD-ului alegătorii care le-au dat încredere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel