Urmărește emisiunea live


Tomac, despre NOUL GUVERN: Dragnea îl sfidează pe Iohannis

Eugen Tomac, liderul deputaților PMP, a declarat, marți, după anunțul cu privire la componența Guvernului Grindeanu, că Liviu Dragnea își dorește oameni slabi prin aceste nominalizări. De asemenea, Tomac consideră că Președintele PSD îl sfidează pe Iohannis prin propunerea lui Sevil Shhaideh ca vicepremier și ministru al Dezvoltării.

"E o demonstraţie cât se poate de clară că dl Dragnea îşi doreşte oameni slabi în actualul Executiv. Este revoltător faptul că în fruntea diplomaţiei române revine un diplomat format în şcoala ceauşistă. Dl Meleşcanu este din 1966 diplomat în Ministerul de Externe al României. Totuşi, România a trecut nişte etape, domnia sa putea rămâne un senator activ aici, în Parlament, nicidecum în fruntea diplomaţiei. Este un semnal foarte prost", a declarat, pentru Agerpres, Eugen Tomac.

Tomac consideră că PSD îl sfidează pe preşedintele Klaus Iohannis prin faptul că a propus-o pe Sevil Shhaideh ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării.

"Cred că PSD îl sfidează pe preşedintele Iohannis prin propunerea dnei Sevil Shhaideh pentru Ministerul Dezvoltării şi în calitate de vicepremier, atât timp cât au existat motive temeinice pentru a o refuza pentru portofoliul de premier, mai potrivit era ca domnia sa să nu facă parte din acest Guvern. Lista cu mediocrităţi continuă, dar mă opresc la cele două nominalizări nepotrivite", a adăugat Tomac.

Potrivit lui Tomac, PMP rămâne în Opoziţie totală faţă de PSD atât în audierile din comisii, cât şi în plenul reunit la învestirea Guvernului, unde va vota împotrivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel