Tomac, cu valiza în Parlament. Cristescu a explodat: Ai distrus un partid!

Radu Cristescu l-a desființat pe Eugen Tomac, care a venit în Parlament cu o valiză în care se afla textul moțiunii împotriva PSD.

Eugen Tomac s-a filmat venind în Parlament cu o valiză pe care scria ”moțiune de cenzură” și în care se afla textul moțiunii împotriva PSD, făcând aluzie la scandalul valiza. Radu Cristescu consideră gestul unul ”penibil” și îl acuză pe Tomac că ”cerșește semnături”.

Mai mult, fostul membru PMP și actualul ecologist, l-a acuzat pe Eugen Tomac că a distrus PMP, că a ajutat PSD-ul și că el ar trebui să-și ”ia valiza”.

„Faza zilei nu vine de la PSD, ci chiar de la penibilul opoziției, Eugen Tomac!

Azi și-a luat valiza din dotare și a poposit în Parlament pentru a cerși semnături pentru o moțiune de cenzură ce aparține PMP-ului!
Când faci pe clovnul, să nu te aștepți ca cineva să te ia în serios!

Acest demers luat în derâdere de acest individ ipocrit și fără carismă, care își plătește din banii partidului toate aparițiile TV, nu poate fi interpretat decât ca un ajutor pe care Tomac îl dă PSD-ului!

Băi penibilule, să-ți iei valiza și să te cari, ai distrus un partid!”, a postat Radu Cristescu pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel