Tomac, atac incredibil la adresa lui Dragnea: Biet specialist în lovituri de stat

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, declară că Guvernul demonstrează 'lipsă de viziune şi foarte mult amatorism'.

'Deşi în campania electorală Liviu Dragnea a pozat într-un adevărat geniu al finanţelor stârnind invidia chiar şi a celor mai performanţi specialişti în macroeconomie, astăzi, după aproape o lună de zile de la instalarea guvernului, România este o ţară fără buget. Adică o ţară neguvernată. Guvernul s-a încurcat în calcule, demonstrând doar lipsă de viziune şi foarte mult amatorism', a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Liderul PMP adaugă că 'efectele acestui exerciţiu de incompetenţă le vor resimţi tot românii, mai ales electoratul care a votat PSD şi care nu va putea beneficia de majorările de pensii şi salarii promise în programul de guvernare'.

'Liviu, românii au nevoie de autostrăzi şi de o infrastructură dezvoltată, au nevoie de şcoli, grădiniţe şi o curriculă adaptata la cerinţele pieţei muncii, au nevoie de spitale la standarde europene şi de noi locuri de muncă. Ştiu, tu ai fost şi rămâi doar un biet specialist în lovituri de stat', a mai afirmat Tomac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel