Todoran, optimist înaintea meciului Rapid - FCSB: Suntem favoriți

, în memoria celor peste 56.000 de victime ale pandemiei de COVID-19. Foto: Pixabay.com
, în memoria celor peste 56.000 de victime ale pandemiei de COVID-19. Foto: Pixabay.com

Dinu Todoran, antrenorul FCSB, este optimist înaintea confruntării cu Rapid, în Liga 1. 

"A fost o victorie muncită. Băieții au crezut până la final, am un grup unit, cu jucători de caracter. Am avut ocaziile mai mari. O să avem în alte meciuri mai multe ocazii. Trebuie să ținem aproape de CFR, ei au deja patru victorii. Orice jucător de la Steaua (n.r FCSB) este de valoare, atacanții trebuie să marcheze.

Schimbările au fost inspirate, au intrat bine Olaru, Crețu și Tavi Popescu. Ultimul ne-a adus victoria. Oricine poate intra la noi, toți jucătorii sunt de valoarea. Mamut a făcut un joc bun, jucătorii care tocmai au venit trebuie să se acomodeze, mai ales cu Peluza Nord. Mamut știa despre ce e vorba, am vorbit cu el, la următorul meci o să joace mai mult.

Trebuie să lucrăm mai mult la fazele fixe, să nu mai luăm goluri. Va trebui să câștigăm meciul cu Rapid, va fi foarte greu, nu mă așteptam să aibă rezultate atât de bune. Per total, noi suntem favoriți. Pe noi ne motivează meciurile cu Rapid, cu Dinamo, ne dorim să câștigăm aceste meciuri pentru noi și pentru suporteri", a spus Todoran, după victoria cu Gaz Metan, citează Digisport.ro.

Liga I: FCSB - Gaz Metan Mediaş 2-1

FCSB a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-1 (1-1), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a patra a Ligii I de fotbal.

Vicecampioana a deschis scorul prin Florin Tănase (12 - penalty), dar Gaz Metan a egalat prin fundaşul argentinian Patricio Matricardi (25), în urma unui corner. Octavian Popescu a marcat golul victoriei echipei bucureştene (79), cu un şut din marginea careului.

FCSB a ratat ocazii de gol prin Ivan Mamut (6), la debutul croatului în tricoul roş-albastru, Andrei Cordea (19), Florin Tănase (36 - bară), Valentin Creţu (72), Ianis Stoica (75, 89). Şi oaspeţii au avut două şanse notabile, prin Petru Dragoş Iancu (39) şi Matricardi (62).

FCSB e în continuare neînvinsă în acest sezon intern, cu două victorii şi două egaluri, transmite Agerpres.

FCSB - CS Gaz Metan Mediaş 2-1 (1-1), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Florin Tănase (12 - penalty), Octavian Popescu (79), respectiv Patricio Matricardi (25).
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Cosmin Vatamanu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)
Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel