Tocaniţă de pui ca la mama acasă. Reţeta simplă

Ana Vasilescu / 05 noi 2019 / 09:03 Salveaza PDF Comentarii

Vă prezentăm o reţetă simplă şi gustoasă de tocăniţă de pui. Toate gospodinele trebuie să ştie să o pregătească. Este pe placul tututor. 

Ingrediente

 

8 pulpe de pui

5 cepe mari

2 ardei capia sau gogoșari

ulei

3 roșii

pasta de tomate

Mod de preparare

 

Se taie zarzavatul mărunt, se pune într-o tigaie cu puţin ulei încins, după care se pune un capac. Se lasă să se călească puţin, apoi se pune pasta de tomate. Se adaugă apoi o lingură de făină (dacă vrei ca sosul să fie mai gros, puneţi 2-4 linguri de făină). Se pun pulpele, apa cât să le acoperi și se lasă să fiarbă. La sfârşit se pune verdeaţă.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27