Toate tunurile pe Falcă. "La Arad zboară numai ciorile rătăcite"

Președinte ALDE Arad, deputatul Mihăiță Calimente, l-a taxat dur pe Gheorghe Falcă și a vorbit despre ieșirea Aradului din cursa pentru titlul de Capitală Culturală a Europei.

"Autosuficient și îngâmfat în tot ceea ce privește comunicarea, orașul nostru a fost eliminat din competiția respectivă în primă fază, având cel mai slab proiect. S-au cheltuit pentru acest "cel mai slab proiect" 20 de milioane de euro.

Dar ce contează pentru Domnul Falcă?

Cred că Domnia-sa a intuit faptul că Timișoara va câștiga această onoare de a fi capitală culturală europeană și din acest motiv a urmat, fără să aibă nici o împuternicire, proiectul zonei metropolitane Timișoara.

Și nici nu se putea altfel.

În timp ce Timișoara înflorește, Aradul -sub conducerea D-lui Falcă- a devenit un oraș de mâna a treia. Orașul abia mai dă semne de viață. Timișoara a atins cifra de 350.000 de locuitori, Aradul a scăzut la 150.000 de locuitori. Murdăria din oraș se evidențiază prin prezența șobolanilor în zona verde, centrală a orașului. Șobolani care își duc traiul nestingheriți printre locuitori, printre lucrări edilitare făcute de mântuială.

[citeste si]

Din punct de vedere economic suntem depășiți la toate capitolele de vecinii noștri. Cultural... despre ce să vorbim... Cei mai mulți bani de la cultură se duc pe serbări dedicate primarului, camarilei sale și partidului portocaliu.

Aeroportul este ca și cum n-ar fi, vrăjelile cu olandezii nu le mai crede nimeni. La Timișoara zboară companii importante din domeniul transporturilor aeriene, la Arad zboară numai ciorile rătăcite prin zonă.

Proiectul Timișoara europeană se desfășoară având în centrul său râul Bega. Noi ce să punem? Mureșul nostru arată neîngrijit și abandonat. Faleza Mureșului nu mai este un loc de promenadă, precum odinioară. Pe Bega sunt vaporașe, pe Mureș sunt rațe", a scris deputatul pe Calimente.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel