Urmărește emisiunea live


Toate tunurile pe Dan Șova. Demisie din Parlament și excludere din PSD

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi susţine că Liviu Dragnea ar trebui să-i ceară demisia lui Dan Şova din Parlament şi să-l excludă din PSD, în contextul în care DNA a solicitat, din nou, reţinerea şi arestarea senatorului social-democrat.

'Dacă tot pretinde că este reformatorul PSD, Liviu Dragnea trebuie să facă un singur lucru: să îi ceară colegului său de partid Dan Şova demisia din Parlament şi să îl excludă din partid. Nu mai are sens să mai asistăm - cel mai probabil, săptămâna viitoare - la un nou spectacol cu mir, rugăminţi, vot secret sau bile lipsă, după ce, în urmă cu câteva luni, acelaşi Şova a fost protagonistul celei mai jenante fugi de DNA', afirmă Ovidiu Raeţchi.

Potrivit deputatului PNL, 'Liviu Dragnea poate să ne demonstreze că într-adevăr nu îi protejează pe cei suspecţi de corupţie prin delimitarea urgentă şi radicală de Dan Şova'.

'Dacă a înţeles ceva din protestele de stradă de acum două săptămâni şi dacă îşi asumă faptul că partidele au nevoie de o reformă internă temeinică, preşedintele PSD trebuie să renunţe la protejarea unor corupţi pentru că au carnet de partid', afirmă el.

[citeste si]

Liberalul susţine, totodată, că PSD poate arăta că vrea să se reformeze dacă va susţine şi vota proiectul de lege privind simplificarea procedurilor de ridicare a imunităţii, precum şi dacă sprijină Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel