Toader: ”Trebuia să fiu la Strasbourg”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a vorbit despre întâlnirile pe care trebuia să le aibă chiar la Strasbourg, acolo unde a avut loc un atentat terorist. 

”Eu azi trebuia să fiu la Strasbourg. Aveam multe întâlniri la Strasbourg legate preşedinţia Consiliului JAI - coraportori de dosare, preşedinţi de comisii. De ce nu am mai mers? Datorită evenimentelor nefericite care au avut loc acolo, unde sunt măsuri de securitate, greu de ajuns, greu de deplasat. Am vorbit şi am reprogramat întrevederile”, a spus Toader joi la Senat.

Atentatul comis marţi la Târgul de Crăciun de la Strasbourg a făcut trei morţi şi treisprezece răniţi, dintre care cinci grav, conform unui bilanţ revizuit în creştere după decesul unui rănit, a anunţat joi prefectura departamentului francez Bas-Rhin, conform AFP şi Reuters.

"Bilanţul, în continuare provizoriu, a ajuns acum la trei persoane decedate, cinci rănite grav şi opt rănite uşor", a precizat prefectura într-un comunicat.

Unul din cei cinci răniţi grav în acest atac, al cărui autor este în continuare căutat, este în moarte cerebrală, a precizat joi Parchetul din Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel