EXCLUSIV  Toader, revocare Lazăr. Bolcaș, previziune fulminantă despre Iohannis

Lucian Bolcas a declarat că decizia ministrului Justiției, anunțată în urmă cu puțin timp, este una echilibrată și luată după o cercetare atentă.

Lucian Bolcaș a declarat pentru DC News că parcursul acestei revocări a procurorului general Augustin Lazăr, care va fi înaintată de ministrul Tudorel Toader, se va opri la semnătura președintelui Klaus Iohannis. Renumitul avocat a explicat de ce nu crede într-un parcurs "normal" al acestei proceduri.

"Nu va face absolut nimic"

"Mi se pare o soluție echilibrată și luată după o cercetare atentă. Parcursul normal ca președintele Iohannis, pe baza acestei sesizări, să emită decretul de revocare și să înceapă procedura de selectare și numirea altui procuror general. Nu va face lucrul acesta. Președintele nu a făcut nimic constructiv, totul a fost distructiv. Dacă ceva poate să fie constructiv, dacă ceva poate să ducă la o schimbare a unor lucruri care au fost mai mult sau mai puțin bune, președintele va refuza să facă acest lucru. Nu va face absolut nimic care să folosească de care să profite poporul român", a declarat Lucian Blcaș.

Avocatul susține că s-ar mai fi putut adăuga și alte completări cu privire la evaluarea procurorului Lazăr. "Sunt elemente care mai pot să aducă completări, dar se pare că nu sunt atât de importante și de pregnante ca cele enunțate de domnul ministru al Justiției", a mai spus avocatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel