Toader, REVOCARE Kovesi. Sorin Grindeanu, reacție

Roxana Neagu / 23 feb 2018 / 08:39 Salveaza PDF Comentarii

Sorin Grindeanu, fost premier al României, a reacționat la propunerea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de revocare a procurorului-șef DNA, Laura Codruța Kovesi. 

”Am convingerea că, așa cum îl cunosc pe Tudorel Toader, a venit cu punctul dânsului de vedere, argumentat, în fața cetățenilor României. Urmează ca procedurile viitoare, avizul consultativ de la CSM și decizia finală a președintelui Klaus Iohannis să decidă acest subiect. Nu mi-am schimbat niciodată punctul de vedere când vine vorba de justiție, cel de a nu interfera în munca profesioniștilor, fie că vorbim de procurori, fie că vorbim în cazul acesta de ministrul Justiției. Profesioniștii trebuie să vorbească în acest domeniu. Sunt convins că președintele Iohannis va citi foarte bine raportul întocmit, va vedea argumentația care a stat la baza deciziei ministrului și va lua o poziție”, a declarat fostul premier Sorin Grindeanu, pentru pressalert.ro.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a propus revocarea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, joi seară, după un discurs de o oră în care și-a argumentat, pe puncte, decizia. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +8    Negative: -2

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.M