Toader, remaniere. Codrin Ștefănescu: Să iasă în spațiul public și să explice

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a vorbit despre remanierea guvernamentală cu referire la ministrul Justiției, Tudorel Toader. 

Codrin Ștefănescu nu este de acord cu proiectul de lege propus de Tudorel Toader prin care cere suplimentarea posturilor la DNA și îi solicită să iasă să explice public cum i-a venit această idee. 

În două săptămâni, doamna prim-ministru Viorica Dăncilă va veni în fața CEX-ului cu un raport de evaluare asupra execuțiilor miniștrilor. Noi, de la partid, doar trimitem la această evaluare un supliment legat de monitorizarea miniștrilor în apariții mass-media, conferințe de presă și legat de programul de guvernare, fiecare cum se așază pe schema pe care noi o calculăm în coaliție de această dată. 

Referitor la domnul Tudorel Toader, el este pe postul PSD-ului ca ministru al Justiției. Nu am discutat despre remanierea dânsului, însă dânsul nici nu mi-a răspuns mie și altor colegi legat despre proiectul de lege cu suplimentarea a altor 160 de posturi la DNA. Vreau să o felicit pe doamna Lia Olguța Vasilescu care nu a avizat această schemă a domnului Toader. 

Eu nu am cum să împărtășesc această idee. Să iasă domnul Tudorel Toader în spațiul public și să explice cum de i-a venit dumnealui această idee., a afirmat Codrin Ștefănescu în cadrul jurnalului de știri, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel