Toader, raport Kovesi-Lazăr. Chirieac: Acest lucru mă intrigă

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a decis să nu-i revoce la Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, și pe Augustin Lazăr, procurorul general al României, ci să-i supravegheze periodic. Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că între raportul prezentat de ministru și concluzie este o fractură logică. 

”Este o fractură logică evidentă între conținutul raportului și concluzia raportului. Ce rost mai avea raportul într-o asemenea situație? Acest lucru mă intrigă. Este un raport, într-adevăr curs de drept, situația României descrisă de un profesor universitar pe baza legii, drepturile omului și legile încălcate, totul argumentat la virgulă, după care concluzia este ilogică.” a spus analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3. 

[citeste si]

”Mă așteptam ca domnul ministru al Justiției să spună că vom face pachete de legi prin care astfel de derapaje să nu mai poată avea loc, atunci avea logică raportul. (...) Ministrul avea datoria ca, după un asemenea raport, care intră în istorie, să propună acest lucru, nu revocare, că nu persoanele sunt problema, dar să propună Parlamentului schimbarea legii, tot ce știe dânsul acolo”, a adăugat analistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel