EXCLUSIV  Toader - Lazăr, ordonanță clasată. Gușă: E și altceva!

Descriere foto:

Cozmin Gușă a comentat decizia lui Tudorel Toader de a-l revoca din funcţia de procuror general pe Augustin Lazăr, dar şi posibila încurcătură de nume făcută, în legătură cu ordonanţa clasată din dosarul lui Klaus Ioahnnis.

Tudorel Toader susţine că în dosarul de numire a lui Augustin Lazăr în funcţia de procuror general, aflat la MJ, s-a identificat o ordonanţă de clasare pentru un dosar deschis în anul 2013 pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, la acea vreme primar al municipiului Sibiu. De cealaltă parte, procurorul general Augustin Lazăr susţine că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ''exploatează o eroare de grefă survenită în martie 2016'', iar ordonanţa de clasare care se referea la preşedintele Klaus Iohannis nu a fost emisă, confirmată sau verificată de procurorul general, ci de un alt procuror, cu nume apropiat, Cristian A. Lazăr.

"Treburile mi se par ciudate. L-am întâlnit o dată, la mare, la un prieten comun. Am stat de vorbă cinci minute. Este un om echilibrat. Treburile care se întâmplă acum, răspunsurile destul de palide care se dau împotriva unei nedreptăţi pe care Tudorel Toader a făcut-o la adresa lui... Mie, ceva îmi spune că e şi altceva.

Citește și: Revocare Kovesi. Gușă: De ce a fost binevenită

Eu nu îl consider pe Tudorel Toader prost deloc. A avut ceva în cap, atunci când a generat aceasta gafă. Eu cred că a făcut-o voit. Este un joc mult mai sofisticat decât cel pe care-l comentăm. În acelaşi timp, nu pot înţelege de la Lazăr dacă au fost 12 documente pe care le-a făcut o grefieră. Dacă Guşă sau Chirieac îşi face un dosar, şi-l face el singur. Asta e ceva care seamănă a altceva, dar încă nu ştiu ce", a declarat Cozmin Gușă, într-un interviu pentru DCNews.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24