Toader- Kovesi, confruntare. Chirieac subliniază o frază cheie: A replicat ca un POLITICIAN bine antrenat

Bogdan Chirieac spune că dezbaterea din cadrul secției de procurori a CSM în care s-a discutat propunerea de revocare a șefei DNA a fost una foarte interesantă. Analistul este de părere că discuțiile au fost deosebit de interesante și a amintit un moment în care Laura Codruța Kovesi a replicat ca un "politician bine antrenat".  

"Mi s-a părut o dezbatere foarte interesantă. În primul rând este de apreciat că avem un ministru al Justiției foarte competent. Discuțiile sale cu ceilalți domni procurori din CSM m-au impresionat. Am văzut un profesor universitar total stăpân pe sine, pe lege, pe ceea ce spune. Din acest punct de vedere, a fost impresionant. În ceea ce privește răspunsurile doamnei Kovesi, reafirm cele spuse de ministrul Tudorel Toader, din perspectiva mea de nespecialist. El i-a spus doamnei Kovesi că pentru nespecialiști, argumentele sale a fost foarte convingătoare, iar pentru specialiști, dânsul a spus că lucrurile nu stau chiar așa și a dat acolo câteva exemple," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Frază de politician bine antrenat 

Chirieac spune că șefa DNA s-a remarcat prin câteva fraze. Una dintre ele, spune Bogdan Chirieac, a fost una de politician veritabil.

"Fraza de final, prin care doamna Kovesi a spus că propunerea de revocare este neîntemeiată și nedovedită a fost una foarte bine aleasă fiindcă trebuie să rămână în conștiința publicului. Apoi am văzut din nou o replică foarte puternică a șefei DNA către ministrul Justiției, în sfera politică, nu în cea juridică. Ea i-a spus că nu este acolo să îl convingă pe dumnealui, pentru că domnul Tudorel Toader i-a spus că nu l-a convins sub nici o formă. Doamna Kovesi a replicat ca un politician bine antrenat. În acel moment l-a făcut mic pe ministrul Justiției," a mai spus Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel