EXCLUSIV  Toader, discuții cu Dragnea și Dăncilă. Iordache: Asta se discută. Să închidem odată acest subiect!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Florin Iordache a dezvăuit, pentru DCNews, care va fi principalul subiect de discuție la întâlnirea care va avea loc între Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și Tudorel Toader.

Florin Iordache a explicat că există o prioritate zero pentru PSD-ALDE care nu mai suportă amânare. Parlamentarul a declarat că în ședința pe care a anunțat-o Liviu Dragnea, la care va participa Tudorel Toader și Viorica Dăncilă, se va tranșa subiectul privitor la modificările pe codurile penale. 

Citește și: Simona Halep și-a aflat prima adversară la Indian Wells

 "Ne ține pe loc"


"Legile sunt bune așa cum au ieșit, cu mici corelări, dar trebuie să finalizăm și codurile pentru că până la urmă ținem agenda de un an și jumătate cu o serie de decizii ale Curții Constituționale și nu am reușit să finalizăm nici Codul Penal, nici Codul de Procedură Penală. Cred că asta este prioritatea zero, să închidem odată un subiect. Probabil că o să mai fie de-a lungul timpului, unul, două, trei articole, dar până la urmă e anormal să ținem agenda atât timp cu acest subiect. Ce mă împiedică este să vedem dacă Ministerul Justiției își asumă să dea prin Ordonanță articolele declarate constituționale, pentru că celelalte, care trebuie puse în concordanță cu decizia Curții Constituționale, trebuie să le facem noi în Parlament. Ne ține pe loc (n.r. Tudorel Toader) pentru că în decembrie își asumase că le trece pe cele constituționale prin ordonanță, iar pe celelalte le facem noi. Dacă nu le dă, trebuie să mergem cu tot pachetul noi. Aici suntem acum. Sigur, se va discuta și cu domnul Dragnea și cu premierul, pentru că toate lucrurile bune pe cale le facem nu ies în evidență pentru că ținem agenda cu codurile. Să închidem odată această discuție.", a declarat Florin Iordache.

Citește și: Pericol de explozie! Incendiu violent la o fermă din Argeș

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel