Toșca, transfer. Aproape de lovitura carierei după ce a retrogradat

tosca
tosca

Toșca, împrumutat de Betis în Italia, ar putea rămâne în Serie A unde este dorit de un club cu nume.

Fostul fundaş al FCSB e pe lista lui Lazio, echipă unde ar putea deveni coleg cu Radu Ştefan (31 de ani). Jurnaliștii italieni de la "Corriere dello Sport", citaâi de Digi Sport, anunţă că transferul s-ar putea face în această vară.

Lazio, echipa care i-a eliminat pe roș-albaștri din "16"-imile Europa League, în acest sezon, se luptă pentru calificarea în Champions League și tocmai de aceea are nevoie de mai multe soluții de calitate pe fiecare post în parte. Evoluțiile internaționalului român au fost apreciate, se pare, de către Simone Inzaghi (42 de ani), astfel că tehnicianul italian l-a inclus pe lista sa de priorități, mai informează sursa citată. 

Toșca, care a jucat 11 meciuri pentru Benevento, nu a reușit să ajute prea mult echipa antrenată de Roberto De Zerbi, fostul jucător de la CFR Cluj, astfel că formația de pe "Stadio Ciro Vigorito" a retrogradat matematic în Serie B.

La finele sezonului Alin Toșca se va întoarce în Spania, la Betis, formație calificată în cupele europene. Rămâne de văzut dacă spaniolii se vor baza pe serviciile lui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel