TNF 2020. Creștere cu aproape 6% a cifrei de afaceri a companiilor clasate pe primele 10 locuri


Cea de-a XXVII-a ediție a Topului Național al Firmelor se va desfășura pe  17 noiembrie
Cea de-a XXVII-a ediție a Topului Național al Firmelor se va desfășura pe 17 noiembrie

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2019, în urma analizei indicatorilor care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat.

Cifra de afaceri cumulată a companiilor clasate pe primele 10 locuri este de 189,31 miliarde de euro, în creștere cu 5,99% față de anul precedent. De asemenea, profitul din exploatare al companiilor a crescut cu 5,12%, la valoarea de  15,8 miliarde euro. 

În ceea ce privește ponderea profitului din cifra de afaceri, aceasta s-a menținut constantă comparativ cu anul anterior, reprezentând 8,34% din cifra totală de afaceri, ceea ce indică o menținere a profitabilității companiilor românești. Topul Național al Firmelor 2020 prezintă cele mai performante companii din șapte domenii de activitate: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții.

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) realizează, începând din 1994, Topul Național al Firmelor (TNF), fiind singura instituție abilitată printr-o lege organică să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul întregii țări. 

Cea de-a XXVII-a ediție a Topului Național al Firmelor se va desfășura pe data de 17 noiembrie, în format online, cu începere de la ora 17.00. Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.tnf.ro, precum și pe paginile de socializare ale CCIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel