Titi Holban: Andreea Marta a fost membru PNL

TITI-HOLBAN dc
TITI-HOLBAN dc

Deputatul PNL de Buzău, Titi Holban, a declarat, marți, că Andreea Marta a făcut parte din rândul liberalilor în 2008, însă parlamentarul nu a putut preciza ce statul avea aceasta în partid înaintea izbucnirii scandalului privind rețeaua de proxenetism pe care a înființat-o, potrivit Mediafax.

Deputatul buzoian spune că Andreea Marta, soția fostului șef de cabinet a lui Sorin Blejnar, Codruț Marta, a fost membru PNL. Parlamentarul a recunoscut că aceeași dezvăluire a făcut-o și procurorilor DIICOT la audierile de luni.

”O cunosc pe Marta, am fost cu ea în campania electorală, a fost şi în Buzău, în anul 2008, altfel nu se explică legătura mea cu ea, ne cunoşteam, mai vorbeam la telefon,” declară Titi Holban.

Deputatul PNL de Buzău povestește că a vorbit cu Andreea Marta pe telefonul de parlamentar, specificând că vorbea cu soția lui Codruț Marta de două-trei ori pe săptămână.

Titi Holban și Ionel Palăr, de asemenea membru PNL, au fost audiați luni de procurorii DIICOT  în dosarul privind rețeaua de prostituție coordonată de Andreea Marta, soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, de serviciile fetelor dirijate de aceasta beneficiind politicieni, fotbaliști și afaceriști. Cei doi oameni politici menționați au fost audiați ca martori, în urma declarațiilor unor fete care făceau parte din rețeaua Andreei Marta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel