Ţiriac zice că Serena Williams e grasă!

Serena Williams
Serena Williams

Cel mai bogat român, cunoscut om de afaceri şi proprietar de turnee de tenis, Ion Ţiriac, a şocat prin declaraţia sa, în care spune că Serena Williams are multe kilograme!

Ion Ţiriac, cel mai bogat român, om de afaceri şi proprietar al unor turnee de tenis, a socat prin declaraţia sa din mass media germană. "Din tenisul actual lipsesc personalitîţile de prim rang. Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 ani şi 90 kilograme! Aş vrea să văd şi altceva. Aş vrea să văd jucătoare precum Steffi Graf." Germanca a stat 377 săptămâni în fruntea clasamentul ATP, cea mai lungă perioadă din istoria tenisului de câmp. Graf este singura din lume care a reuşit să câştige toate cele patru turnee de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open) şi titlul olimpic în acelaşi an.

Băieţii se plâng că fetele sunt plătite prea bine

Proprietar al turneului de tenis pe zgură din Madrid, Ion Ţiriac, ân vârstă de 78 ani, rămâne un om de afaceri pragmatic. "Băieţii vin la mine şi se plâng: "Ion, cât vei mai plăti fetele fetele la fel ca noi? Ele aduc mai puţini bani!", a declarat celebrul mustăcios. Care a precizat: "Eu patronez turneul din Madrid. Ofer aceleaşi premii bărbaţilor şi femeilor. Cu toate acestea, femeile aduc doar 25 la sută din încasări."

Ţiriac a mai şocat lumea tenisului cu doar câţiva ani în urmă, când a introdus pe terenurile din capitala Spaniei zgura albastră. Au fost numeroase vedete, Rad'fael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer, care nu au văzut ochi buni noua suprafaţă de joc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel