TNL - decreței. Tinerii din PNL: Nu suntem perfecți, uneori greșim

Tinerii din PNL au transmis, în urmă cu o zi, un mesaj pe care DCNews l-a publicat în exclusivitate, mesaj pentru care astăzi își cer scuze. 

VEZI AICI: EXCLUSIV  Tinerii din PNL, mesaje șoc: Cine mai rămâne să facă mișto de Dăncilă?

Mesajul, despre exodul tinerilor

TNL transmite astăzi un mesaj  prin care anunță că ”îşi asumă eroarea de comunicare şi pe această cale cerem scuze celor care s-au simțit ofensați de interpretarea eronată a unora dintre mesajele campaniei `Ghid de nesupunere civică`, iniţiată pe data de 2 mai, Ziua Națională a Tineretului. Prin alegerea unor formulări neinspirate, ne-am vulnerabilizat şi am dat posibilitatea interpretării mesajului nostru într-un mod negativ. Din nefericire, s-a pierdut din vedere intenţia noastră de a atrage atenţia asupra unei realităţi triste, EXODUL TINERILOR, iar mesajul nostru a fost deturnat în direcţia unui presupus `război între generaţii`.”

TNL, respect pentru generația părinților 

Sursa citată continuă: ”Tineretul Naţional Liberal păstrează un respect deosebit pentru generaţia părinţilor noştri care ne-au redat libertatea ducând pe umerii lor o revoluţie, dar şi greul perioadei de tranziţie economică şi politică a României. Acum este rândul nostru să demonstrăm, iar cel mai mare respect pe care îl putem arăta este preluând mai departe stindardul luptei lor pentru o Românie mai bună, mai tolerantă şi mai prosperă. Un raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite, indică faptul că România a devenit ţara din care, în ultimii 10 ani, au emigrat cei mai mulţi locuitori, după Siria. Aceasta este adevărata temă şi DA, pentru că suntem o organizaţie politică de tineret trebuie să facem tot posibilul pentru a comunica cu generaţia noastră, pentru a le atrage atenţia şi a le spune cât de multă nevoie avem de ei. Cât de mult are România nevoie de ei! Nu suntem perfecţi. Uneori greşim, dar atunci când greşim, nu încercăm să ştergem urmele sperând că subiectul va trece, ci ne asumăm erorile şi le îndreptăm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel