EXCLUSIV  Tinerețe fără bătrânețe și prelungirea vârstei. Medicul Iosif Niculescu, despre produsele care promit că opresc timpul / video

Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels

Reputatul medic specialist în obstetrică-ginecologie Iosif Niculescu a vorbit despre „tinerețe fără bătrânețe”, ceea ce toată lumea își dorește.

Din păcate, nu putem fi tineri tot timpul. Procesul de îmbătrânire nu poate fi oprit, indiferent de „manevrele” la care apelăm. Medicul specialist în obstetrică-ginecologie Iosif Niculescu, invitat la DC Medical, a vorbit despre mitul ”tinerețe fără bătrânețe”, subliniind că nu există hormoni care să oprească înaintarea în vârstă.

„Eu nu vreau să îmbătrânesc!”, sunt cele mai dese cuvinte pe care le aude reputatul medic specialist în obstetrică-ginecologie Iosif Niculescu la clinică atunci când vin pacientele.

„Este o dorință normală, dar luând hormoni nu vei ajunge să-ți prelungești tinerețea sau vârsta, iar de procreere nici nu poate fi vorba. Poți influența doar starea de bine, dar nu întinerești. Într-adevăr, există o întreagă industrie care se ocupă cu acest lucru. Îmbătrânirea doar poate fi întârziată să zicem, dar ea se produce. Putem, pe un fond genetic bun și pe un mod de viață bun, putem să influențăm aceste aspecte: să nu ne îmbolnăvim, să fim activi. Dacă adăugăm și ceva în sfera mentalului, suntem câștigători. Lucrurile acestea trebuie gândite la pachet, nu pot fi despărțite, dar panaceuri universale de genul: îmi administrez hormoni sau îmi injectez hormoni pentru a nu mai îmbătrâni nu sunt reale și trebuie descurajate”, a mai spus specialistul la DICȚIONAR DC MEDICAL, emisiune exclusiv DC MEDICAL.

Răspunsul îl găsiți în jurul minutului 18:50:

Doctorul Iosif Niculescu este specialist și chirurg în Obstetrică și Ginecologie, cu peste 30 de ani de experiență națională și internațională, în multiple ramuri ale specialității.

De asemenea, el este membru și afiliat la societăți renumite de Obstetrică și Ginecologi din lume, dintre care enumerăm doar South African Medical and Dental Council, Royal College Obstetricians and Gynaecologists – London, South African Maternal-Fetal Medicine Society, Berufsverband der Frauenarzte, Deutsche Gesellschaft fur Kontinenz, Camera Medicilor din Landul Bavaria, Colegiul Medicilor din România și Societatea Europeană de Ginecologie Endoscopică (ESGE). 

VEZI ȘI: Raluca Rotariu (Endofoodart), interviu: Am aflat că endometrioza nu dispare, ci se manageriază. „Dieta” pentru femeile care au această boală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel