Tinel Gheorghe (PNL), despre contestația DNA în cazul Rarinca: Va fi respinsă

Tinel Gheorghe
Tinel Gheorghe

Un deputat PNL apreciază că va fi respinsă contestația în anulare a DNA în cazul Mariana Rarincava, și susține că CSM are obligația să lămurească speța. 

"Va fi respinsă contestarea în anulare a DNA. E o mare prostie, DNA a greșit aici. După părerea mea, CSM trebuie repede să se pronunțe prin Inspecția Judiciară pe acest caz, pentru că altfel va plana o suspiciune sau... va crește presiunea asupra șefei ÎCCJ. Până la urmă, șefa ÎCCJ este și ea om, a făcut o plângere penală. Dacă există cât negru sub unghie informație sau dovadă că ea și-a folosit funcția pentru a o înfunda pe d-na Rarinca, atunci ea într-adevăr trebuie să plece din funcție. CSM are obligația să lămurească speța", a declarat deputatul PNL Gheorghe Tinel, invitat luni seară la Antena 3, în emisiune moderată de Dana Grecu "La ordinea zilei".

DNA, contestație în anulare la achitarea Marianei Rarinca

Direcția Națională Anticorupție a făcut contestație în anulare la Curtea de Apel București, împotriva hotărârii judecătorilor, care au achitat-o definitiv pe Mariana Rarinca, acuzată de Livia Stanciu, șefa ÎCCJ, de șantaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel