Timo Werner, criză la Chelsea: Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva

Foto: Andreas H. - Pixabay
Foto: Andreas H. - Pixabay

Timo Werner, atacantul german al echipei de fotbal Chelsea, a recunoscut, într-un interviu acordat BBC, că a trecut prin cea mai proastă perioadă a carierei şi este încrezător că următorul sezon va fi mult mai bun pentru el.

Cumpărat în vara anului trecut de la RB Leipzig cu 53 de milioane de lire sterline, Werner a avut 14 meciuri consecutive în Premier League fără gol marcat, între noiembrie şi februarie. "A fost greu pentru mine, fiindcă vreau să ajut echipa. Vreau să înscriu, este în firea mea, sunt atacant", a declarat Werner, care pe 6 martie va împlini 25 de ani.

"Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva în cariera mea", a spus Werner când a fost întrebat despre perioada când nu a marcat. "Întotdeauna poţi învăţa mai multe din situaţiile proaste. Am învăţat să am încredere în mine, să dau totul pe teren, nu doar să mă gândesc la goluri, şi să lupt pentru echipă. Acum sper că perioada asta s-a dus şi că voi mai da câteva goluri până la finalul sezonului", a adăugat fotbalistul citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel